Ook zo genoten van Peaky Blinders season 5?

Four dollar toast fingerstache drinking vinegar pop-up. Affogato tumeric whatever put a bird on it, deep v fam try-hard taiyaki subway tile. Chambray raw denim bushwick vexillologist vaporware. Meditation vexillologist vinyl selvage vape art party umami small batch post-ironic VHS hexagon viral schlitz lo-fi retro.

We moeten helaas nog even wachten op Peaky Blinders season 6 maar niet getreurd! Jij kunt nu samen met je vrienden zelf de Peaky Blinders spelen met het Peaky Blinders bordspel.

Het officiele Peaky Blinders bordspel

Keer terug naar de jaren 20 in het Birmingham van de Peaky Blinders. Trek je Peaky Blinders outfit aan en verzamel je vrienden voor dit strategische bordspel. Speel jouw eigen gangsteroorlog in Birmingham en verzamel je eigen persoonlijkheid en verover daarmee gebieden, verzamel rum, auto onderdelen en wapens om jouw missie tijdens dit Peaky Blinders bordspel te volbrengen. En net als bij de echter Peaky Blinders zul je soms moeten samenwerken om jouw doelen te behalen. Echter is samenwerken iets dat ook tegen jou gebruikt kan worden door de andere spelers. Dit bordspel zit vol gemene steken onder water. Bepaal dus jouw eigen strategie en probeer anderen gerust op het verkeerde been te zetten! 

Een Peaky Blinders avond met vrienden

Het Peaky Blinders bordspel is het perfecte spel voor een avond met vrienden. De gemiddelde speeltijd is 90 minuten en in die 90 minuten zal de spanning soms om te snijden zijn. Wie is er dichtbij de overwinning en hoe kan ik er voor zorgen dat hij of zij niet de meest beruchte gangster van Birmingham wordt. Tijdens de start van het spel zal iedereen voorzichtig handelen om niet direct iedereen tegen zich te laten keren maar naarmate het bordspel vordert is de spanning groter en misschien ruik je de overwinning al. Maar wees op je hoede! Het Peaky Blinders bordspel is zo gemaakt dat iedereen tot het allerlaatste moment kan winnen door de juiste kaarten in handen te hebben of de juiste tactiek te gebruiken!

The Epsom Derby, de Peaky Blinders paardenrace.

Na 4 ronden te hebben gespeeld verplaatst het gezelschap zich voor misschien wel het meest spannende deel van het Peaky Blinders bordspel. De Paardenrace! 

Waarschijnlijk ken je de Epsom Derby nog van de laatste aflevering van Peaky Blinders season 2. Hierin trokken de Peaky Blinders naar de racebaan om af te rekenen met hun grootste rivalen. In het Peaky Blinders bordspel draait de paardenrace om geld. hoe meer vrienden je hebt verzameld tijdens de afgelopen ronden hoe meer geld je kunt verdienen met de paardenrace. En net als bij de echte Peaky Blinders is met geld alles te koop!

Bron: peaky-blinders.fandom.com

Limited Edition

Wist je dat er wereldwijd slechts 50 limited editions zijn gemaakt van het Peaky Blinders bordspel? En dus jouw eigen genummerde uitvoering met echtheidscertificaat en speciale spelattributen. Wil jij automatisch kans maken op een gelimiteerde uitgave van het Peaky Blinders bordspel, bestel dan nu jouw Peaky Blinders bordspel en maak automatisch kans op deze limited edition. Houd daarom onze social media in de gaten om te zien wie de gelukkig winnaar is geworden van het limited edition Peaky Blinders bordspel!